De eerste Trustpilot reviews zijn binnen!

Na een spontane review die ik ontving op Trustpilot opende ik vorige week een account op deze website waar klanten reviews over de bedrijven waar ze zaken mee hebben gedaan kunnen achterlaten.

Op dit moment heb ik 14 reviews ontvangen, en ik ben heel erg blij met de mooie woorden. Ze motiveren me enorm! 

Heb je advies van me gehad? Het zou geweldig zijn als je een korte review kan achterlaten via deze link!

Sanne heeft mij concrete en handige tools weten aan te reiken waardoor mijn reumaklachten door de dag heen stabiel blijven. Je denkt vaak alles wel te weten, maar niets is minder waar! Ik raad iedereen aan, reuma of niet, om eens goed te laten checken of je werkplek wel ergonomisch verantwoord ingericht is. Het kan zomaar een enorm verschil maken!

Ondanks een goede ergonomische werkplek heeft Sanne het voor elkaar gekregen dat ik niet meer met mijn nek achterover ga hangen. Wat een kleine aanpassing kan doen. Dank Sanne!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *