Een goed jaar 1 voor DeskGuru

Workshop in progress

2021 was een rotjaar, maar een goed jaar 1 voor DeskGuru online werkplekadvies:
👉🏽 347 individuele ergonomische werkplekadviezen
👉🏽 196 workshops
👉🏽 21 nieuwe klanten
👉🏽 Nieuwe website (deskguru.nl

Uiteraard was thuiswerken “hot” door alle corona-maatregelen, maar ik heb ook het idee dat de meeste bedrijven er echt van doordrongen zijn geraakt dat een combinatie van thuiswerken en op kantoor werken (zogenaamd “hybride” werken) de toekomst heeft. Ik zie bijna alleen maar voordelen, als er goede afweging gemaakt tussen de belangen van werkgevers en werknemers. 

Ik heb dit jaar bij veel bedrijven in de keuken gekeken, en vaak meer werknemers gesproken dan medewerkers van de HR afdelingen van bedrijven zelf… Ik denk graag met je mee over een goed beleid.

Neem contact met me op!

One thought on “Een goed jaar 1 voor DeskGuru

Geef een reactie